Arkada Methode

De oplossing bij ingroeiende nagels!

Heeft u een pijnlijke, ontstoken of misvormde probleemnagel? Dan is de Arkada Methode de oplossing!

Uw pijnlijke nagel wordt:

  • effectief
  • snel
  • 100% veilig
  • zonder chirurgische ingreep
  • langdurig

verholpen. 

en uw teen is meteen pijnvrij!!!

ingroeiende nagel, ingegroeide nagel

Een ingroeiende nagel komt veel voor, zowel bij mannen, vrouwen als kinderen. De Arkada techniek is een corrigerende procedure voor ingroeiende nagels. Het wordt met regelmaat toegepast, wanneer andere ingrepen of behandelmethoden geen resultaat bieden. Helaas is het veelal onbekend dat er diverse behandelmethoden voor deze aandoening zijn. Een drastische ingreep als het verwijderen of deels verwijderen van de nagel is niet altijd nodig.

de arkada behandeling

Patiënten voelen na 1 behandeling direct verlichting, wat in de meeste gevallen voldoende is om de problematiek het hoofd te bieden. Gewoonlijk is 1 behandeling voldoende, echter in sommige situaties is een maandelijkse controle afspraak nodig. Tijdens de controle afspraak is het mogelijk dat een kleine aanpassing wordt uitgevoerd, zodat het optimale resultaat kan worden behaald. Het aantal controles hangt af van het type, de convexiteit en mate van groei van de nagel. 

Arkada's serum TC16

Het serum combineert de bestanddelen: Collageen, glycerine en tea tree olie. Het collageen is verantwoordelijk voor het juiste vochtniveau in de huid waardoor deze hydrateert, regenereert, zacht en glad wordt. De tea tree olie werkt bacterie-dodend en wordt gebruikt om infecties te bestrijden. Glycerine zorgt ervoor dat de actieve bestanddelen van het serum diep in de huid kan doordringen. Het gebruik van het serum hersteld de huid en nagel en bevorderd regeneratieprocessen.

Bij gebruikt voor de regeneratie van nagels dient u het Serum 1-3 maal daags kleine druppels aan te brengen op en onder de nagelplaat. Wrijf het Serum ook in de nagelwallen. Volg goed de instructies die u van de specialist krijgt op.

voetverzorging

Het is belangrijk dat u leert hoe u het beste voor uw nagels kunt zorgen. 

Gebruik geen schaartjes of nagelknipper. Vijl de nagels op de juiste lengte. Vijl ze liefst elke 14 dagen, vijl ze recht en niet te kort. Hierover krijgt u een kleine brochure mee, zodat u deze informatie thuis rustig kunt nalezen. Verder is het van belang dat u de adviezen over het voorkomen van ingroeiende nagels ter harte neemt. Uw inzet draagt bij aan het resultaat.

Daarnaast is het heel belangrijk dat u passende schoenen én sokken draagt. Niet aan de nagels peutert. En eventuele zweetvoeten behandeld.

de cube, een extra paar handen

Adrian Arkada heeft dit innovatieve instrument, “de cube” ontwikkeld, waarmee effectief, snel en 100% veilig de ingroeiende nagel kan worden behandeld. In feite is de cube het extra paar handen voor de specialist. Met behulp van speciale manipulatoren wordt de nagelplaat gestabiliseerd en gevormd. Natuurlijk worden alle instrumenten, manipulatoren en de cube zelf, gedesinfecteerd na elke behandeling.

meer informatie?

Wilt u meer informatie en/of weten of u in aanmerking komt voor deze behandeling, boek dan een (gratis) voetencheck. Dan leg ik u uit wat u kunt verwachten en maken we een afspraak.