Pedicure behandeling

Een pedicure behandeling bestaat uit het verzorgen van de nagels, verwijderen van eelt en het behandelen van likdoorns, onderhoud van ingroeiende nagels en mycose-nagels. 

Voor specifieke problemen worden individuele behandeltrajecten opgesteld. Deze trajecten bevatten alles wat tot verbetering/genezing kan zorgen. 

Specialisaties

Om je echt goed te kunnen helpen, dus om het probleem snel, goed en structureel op te lossen heb ik mij door middel van scholing gespecialiseerd in bepaalde technieken en achtergronden. Bijscholingen en trainingen vind ik belangrijk. Zo blijf ik op de hoogte van de nieuwste technieken en de nieuwste wet- en regelgeving. 

Mijn specialisaties liggen op het gebied van:

  • de teennagels
  • de huid van de voeten
  • de risicovoeten

gratis Voetencheck

Door een gratis voetencheck kunt u kennis maken met het werk van een pedicure en een goede voetverzorging. Weet je niet goed of je met je klachten of vragen bij mij terecht kan? Boek dan deze gratis voetencheck en dan vertel ik je wat ik voor je kan doen.

Tijdens de voetencheck:

  • wordt de conditie van je voeten onderzocht
  • worden je vragen beantwoord
  • krijg je advies over de verzorging van je voeten
  • stellen we zo nodig een te volgen traject samen

diagnostisch consult

Heb je het vermoeden dat je schimmel- of kalknagels hebt. Wil je deze graag laten behandelen? Boek dan dit consult.

Het is erg lastig om visueel vast te stellen of een nagel schimmel bevat of een ander probleem heeft. Wil je voorkomen om jarenlang allerlei middeltjes te gebruiken tegen schimmel die uiteindelijk niet helpen? Laat dan je nagel eerst testen tijdens een diagnostisch consult,  zodat je er zeker van bent dat het een schimmel is. Veel nagelaandoeningen lijken op een schimmelnagel, soms blijkt het helemaal niet om een schimmelnagel te gaan. Het kan bijvoorbeeld ook om een psoriasisnagel, bacteriële infectie, verdikking van de nagel, het loslaten van het nagelbed, groeven, splijting of ruwe nagels gaan.

Aan de hand van het resultaat van de test geef ik je advies over het te volgen traject.

Beauty & wellness

Gellak

En voor het mooie hebben we een mooie gellak voor je voeten. Met gellak heb je lang plezier van mooi gelakte nagels.

Relax pedicure

Een massage is erg fijn om aan de pedicure-behandeling toe te voegen. Gewoon omdat het heerlijk is. De huid wordt diep verzorgd en het lichaam ontspant. Met essentiële oliën pas ik de behandeling op u aan.

Voetreflexmassage

Een voetreflexmassage is een weldaad voor iedereen die last heeft van stress gerelateerde klachten. Na deze behandeling stap je ontspannen en met beide voeten op de grond weer buiten.

Deze drukpunt-massage gaat uit van het principe dat de reflexpunten op de voeten corresponderen met onze organen, klieren en overige structuren in ons lichaam.

Voetwellness

Stel je eens voor dat je in een fijne stoel, in een warme ruimte, met een lekker luchtje, zit te genieten van een heerlijke voetbehandeling. Een voetbehandeling met veel warmte en rust. Je voelt je lichaam ontspannen, oh wat is dit fijn. Na de behandeling ziet je huid er weer als nieuw uit. Je voelt je heerlijk ontspannen, wat is dit genieten.

Een voetwellness is een ontspannende, warme, diep verzorgende voetbehandeling.