Klachten

Ik help u graag bij de volgende klachten. Staat uw klacht er niet tussen? Vraag er gerust naar, waarschijnlijk heb ik er wel een oplossing voor en anders weet ik precies bij wie u wel moet zijn.

Eelt, likdoorn(s), kloven en wratten zijn allemaal aandoeningen aan de huid die zeer pijnlijk kunnen zijn. Zij kunnen ontstaan door het dragen van verkeerd schoeisel, of standsafwijkingen van de voet. 

Ook de nagels kunnen veel klachten geven, ingroeiende nagels, pijnlijke tenen, schimmelnagels (kalknagels) en kapotte, gescheurde of blauwe nagels. Ik weet er raad mee!

Voor de "diepere" klachten als wintertenen, zweetvoeten, putjes zolen en pijn in de voet sta ik klaar met advies. Mogelijk stuur ik u door naar een professional die u er beter bij kan helpen. Ook voor de verzorging van de diabetische, de reumatische en de oncologische voet bent u bij mij aan het juiste adres.

Heeft u last van uw voeten tijdens het sporten? Hier ben ik specialist in, ik kan er vast een oplossing voor bieden.

De pedicure haalt de klacht zo ver mogelijk weg. Ook kan ik u goed advies geven over de voetverzorging en over schoenen. Vaak kan er met de juiste aandacht voor de verzorging en het schoeisel worden voorkomen dat de klacht terugkomt!