Klachten

Ik help u graag bij allerhande klachten. Staat uw klacht er hier niet tussen? Vraag er gerust naar, waarschijnlijk heb ik er wel een oplossing voor en anders weet ik precies bij wie u wel moet zijn.

Als pedicure haal ik de klacht zo ver mogelijk weg. En ik geef u advies over de voetverzorging en over schoenen. Vaak kan er met de juiste aandacht voor de verzorging en het dragen van het juiste schoeisel, worden voorkomen dat de klacht terugkomt!

Bij de Voetenpraktijk wordt u geholpen door een gediplomeerd medisch pedicure sport. Ik ben door verschillende scholingen te volgen gespecialiseerd in de behandeling van;

Voor de "diepere" klachten als wintertenen, zweetvoeten en pijn in de voet sta ik klaar met advies. Mogelijk stuur ik u door naar een professional die u er beter bij kan helpen. 

Heeft u zo'n vervelende grote teen die helemaal scheef staat? We noemen dit in vakjargon een Hallux valgus. Of doet de onderkant van uw voet pijn bij het opstaan of na een tijdje lopen? Grote kans dat u last heeft van een geïrriteerde peesplaat, in vakjargon een plantair fascittis en in de volksmond vaak hielspoor genoemd. Ik kan u advies geven om deze klachten te verlichten, vraag gerust naar de mogelijkheden in de praktijk.