De provoet pedicure

Een basis pedicure behandeling bestaat uit het knippen, schoonmaken en polijsten van de nagels. Waar nodig worden eelt, likdoorns, ingroeiende nagels en schimmelnagels behandeld. Door de uitgebreide specialisaties van de Voetenpraktijk worden je voeten met een extra dimensie behandeld. Na de behandeling worden je voeten heerlijk gemasseerd met een crème.

Bij iedere behandeling worden de voeten geïnspecteerd en krijgt u passend advies. Eventueel langdurige behandelingen worden bijgehouden en bij elke behandeling vind een evaluatie plaats. Op deze manier kan de voortgang goed in de gaten gehouden worden. Zo nodig wordt de behandeling aangepast.

Als uitbreiding hierop bied ik nog een aantal massages aan. Deze behandelingen zijn zeer verzorgend voor de huid en werken ontspannend voor het hele lichaam. Echte verwenmomentjes! En voor een leuk nagelkleurtje kun je ook bij de Voetenpraktijk terecht.

Specialisaties

Om je echt goed te kunnen helpen, dus om het probleem snel, goed en structureel op te lossen heb ik mij door middel van scholing gespecialiseerd in bepaalde technieken en achtergronden. Bijscholingen en trainingen vind ik belangrijk. Zo blijf ik op de hoogte van de nieuwste technieken en de nieuwste wet- en regelgeving. 

Mijn specialisaties liggen op het gebied van:

  • de teennagels
  • de huid van de voeten
  • de risicovoeten

Medisch pedicure

Voor specifieke klachten, bijvoorbeeld ingroeiende nagels, kalknagels of risicovoeten zijn er aanvullende behandelingen. Tijdens een pedicurebehandeling of een voetencheck kan ik hier meer over uitleggen.

Voetenpraktijk Zundert is medisch pedicure en aangesloten bij Provoet, Procert, het Huisartsenteam de Welborg en Podotherapie Wervenschot. Hierdoor ik het mogelijk dat de behandeling wordt vergoed.

gratis Voetencheck

Door een gratis voetencheck kunt u kennis maken met het werk van een pedicure en een goede voetverzorging. Weet je niet goed of je met je klachten of vragen bij mij terecht kan? Boek dan deze gratis voetencheck en dan vertel ik je wat ik voor je kan doen.

Tijdens de voetencheck:

  • wordt de conditie van je voeten onderzocht
  • worden je vragen beantwoord
  • krijg je advies over de verzorging van je voeten
  • stellen we zo nodig een te volgen traject samen

diagnostisch consult

Heb je het vermoeden dat je schimmel- of kalknagels hebt. Wil je deze graag laten behandelen? Boek dan dit consult.

Het is erg lastig om visueel vast te stellen of een nagel schimmel bevat of een ander probleem heeft. Wil je voorkomen om jarenlang allerlei middeltjes te gebruiken tegen schimmel die uiteindelijk niet helpen? Laat dan je nagel eerst testen tijdens een diagnostisch consult,  zodat je er zeker van bent dat het een schimmel is. Veel nagelaandoeningen lijken op een schimmelnagel, soms blijkt het helemaal niet om een schimmelnagel te gaan. Het kan bijvoorbeeld ook om een psoriasisnagel, bacteriële infectie, verdikking van de nagel, het loslaten van het nagelbed, groeven, splijting of ruwe nagels gaan.

Aan de hand van het resultaat van de test geef ik je advies over het te volgen traject.

pedicure aan het werk bij Voetenpraktijk Zundert

Contactgegevens

Anjo Braspenning

Beukenlaan 47

4881 KA Zundert

Bel 06 454 287 20

KvK: 61326119

Provoet lidnummer: 314526

KRP: 14411

Openingstijden

Maandag      09:00 - 17:00u

Dinsdag        18:30 - 22:00u

Woensdag    09:00 - 12:00u

Donderdag   09:00 - 17:00u

Altijd op afspraak.

Branchevereniging Provoet, Procert, KRP, Sportpedicure
Facebook & Voetenpraktijk Zundert pedicure behandeling
Volg mij
Instagram & Voetenpraktijk Zundert voeten pedicure behandelingen
Volg mij