Hallux Valgus

Heb jij ook een grote teen die steeds schever komt te staan? Dan heb je waarschijnlijk een zogenoemde hallux valgus, een scheve teen. Met alle ellende van dien. Je vindt je voeten lelijk, je hebt er last van en misschien kan je nu al niet meer lang wandelen zonder pijn. 

Je moeder of oma had het ook. Bij hen is de grote teen pas na verloop van tijd scheef gaan staan. Uiteindelijk hadden zij een grote teen die onder de tweede teen was geschoven. En daarnaast een fikse knobbel aan de zijkant van de voet. En die knokkel deed ook nog eens altijd pijn waardoor zij geen goede schoenen meer konden vinden en het lopen altijd pijnlijk was.

maar jij bent er op tijd bij!

Wij hebben een trainingsprogramma gemaakt om de voetspieren te versterken en de beweeglijkheid van de gewrichten te verbeteren. Hierdoor wordt de scheve grote teen recht(er). Op de foto zie je de voeten van een 60 jarige dame voor en na 1 jaar oefenen.

voetentraining

In plaats van tijdrovende en kostbare bezoeken aan de fysiotherapeut, neem je het heft in eigen handen. Met onze online voetentraining helpen wij je trainen. Uit onze eigen praktijk, in wetenschappelijke literatuur en bij therapeuten in andere landen hebben wij gezocht naar effectieve oefeningen voor je voeten en scheve grote teen. Wij zien dagelijks mensen met voetklachten. Door studie en ervaring weten wij waardoor de pijn in je voeten ontstaat en wat werkt en wat niet.

Wij hebben met veel zorg het online trainingsprogramma ontwikkeld. Met toegankelijke video`s helpen we jou stap voor stap met de training.

Want door te trainen:

  • Wordt de hallux valgus minder, of niet erger
  • Verdwijnt de bunion (de knobbel)
  • Passen je schoenen weer
  • Wandel je zonder pijn
  • Durf jij weer op slippers te lopen

Online training scheve teen, Voetentraining

Via de onderstaande link kunt u de online training bestellen. De in de training genoemde producten zijn verkrijgbaar bij de Voetenpraktijk. 

U heeft ook de mogelijkheid tot persoonlijke begeleiding bij de online training. Vraag ernaar, dat kan in de praktijk, via de mail of telefonisch.

Contactgegevens

Anjo Braspenning

Beukenlaan 47

4881 KA Zundert

Bel 06 454 287 20

Mail: info@voetenpraktijkzundert.nl

Openingstijden

Maandag      09:00 - 17:00u

Dinsdag        18:30 - 22:00u

Woensdag    09:00 - 12:00u

Donderdag   09:00 - 15:00u

Zaterdag       08:00 - 12:30u

Bedrijfsgegevens

KvK: 61326119

Provoet lidnummer: 314526

KRP: 14411