Arkada Methode

De oplossing bij ingroeiende nagels!

Heeft u een pijnlijke, ontstoken of misvormde probleemnagel? Dan is de Arkada Methode de oplossing!

Uw pijnlijke nagel wordt:

  • effectief
  • snel
  • 100% veilig
  • zonder chirurgische ingreep
  • langdurig

verholpen. 

en uw teen is meteen pijnvrij!!!

ingroeiende nagel, ingegroeide nagel

Een ingroeiende nagel komt veel voor, zowel bij mannen, vrouwen als kinderen. De Arkada techniek is een corrigerende procedure voor ingroeiende nagels. Het wordt met regelmaat toegepast, wanneer andere ingrepen of behandelmethoden geen resultaat bieden. Helaas is het veelal onbekend dat er diverse behandelmethoden voor deze aandoening zijn. Een drastische ingreep als het verwijderen of deels verwijderen van de nagel is niet altijd nodig.

de arkada behandeling

Patiënten voelen na 1 behandeling direct verlichting, wat in de meeste gevallen voldoende is om de problematiek het hoofd te bieden. Gewoonlijk is 1 behandeling voldoende, echter in sommige situaties is een maandelijkse controle afspraak nodig. Tijdens de controle afspraak is het mogelijk dat een kleine aanpassing wordt uitgevoerd, zodat het optimale resultaat kan worden behaald. Het aantal controles hangt af van het type, de convexiteit en mate van groei van de nagel. 

nagelverzorging

Het is belangrijk dat u leert hoe u het beste voor uw nagels kunt zorgen. Hierover krijgt u een kleine brochure mee, zodat u deze informatie thuis rustig kunt nalezen. Verder is het van belang dat u de adviezen over het voorkomen van ingroeiende nagels ter harte neemt. Uw inzet draagt bij aan het resultaat.

de cube, een extra paar handen

Adrian Arkada heeft dit innovatieve instrument, “de cube” ontwikkeld, waarmee effectief, snel en 100% veilig de ingroeiende nagel kan worden behandeld. In feite is de cube het extra paar handen voor de specialist. Met behulp van speciale manipulatoren wordt de nagelplaat gestabiliseerd en gevormd. Natuurlijk worden alle instrumenten, manipulatoren en de cube zelf, gedesinfecteerd na elke behandeling.

meer informatie?

Wilt u meer informatie en/of weten of u in aanmerking komt voor deze behandeling, boek dan een (gratis) voetencheck. Dan leg ik u uit wat u kunt verwachten en maken we een afspraak.