jouw pedicure

Je voeten zijn je basis, het begin van de rest van je lijf.

GAAN JE VOETEN NIET LEKKER, DAN GAAT DE REST OOK NIET LEKKER.

Schaam jij je weleens voor je voeten, of je teennagels? En zie je op tegen de zomer omdat je je voeten niet wilt laten zien?

Eigenlijk wil je graag die leuke sandalen aan, maar je vind het niet fijn dat iedereen je voeten ziet. Naar het strand is helemaal uit den boze, stel je voor! Dus loop jij tijdens die mooie zomerdagen met dichte schoenen rond. Lekker warm. 

Blijf je lopen met schimmel- of kalknagels? Ze worden er niet mooier op, langzaam maar zeker gaan al je tenen meedoen, de nagels worden dik, brokkelig en gaan ingroeien en ontsteken. Niet fijn! En een ontstoken ingroeiende nagel gaat echt niet vanzelf over.

Heb je regelmatig pijn aan je voeten of teennagels tijdens het wandelen, werken of sporten? 

Als je steeds pijn hebt aan je voeten ga je ernaar lopen. Je houding veranderd en daardoor krijg je dan weer last van je knieën, heupen, rug of nek. Dan ben je nog verder van huis!

Zoek je iemand die jouw voeten verzorgd? Misschien heb je het advies gekregen om naar een pedicure te gaan? 

Stel je nu eens voor, komende zomer jij na een dag werken op die mooie sandalen nog even een terrasje pakken. Iedereen mag je voeten zien. Ze zijn mooi verzorgd en gezond. Af met een mooi kleurtje. 

Stel je eens voor dat je pijnloos die mooie wandeling kan maken. Zonder zorgen een dag kan werken. En zonder je voeten te voelen kan sporten. En dan 's avonds op die mooie schoenen naar een feest.

Dat is fijn hé?!

De oplossing

De pedicure helpt je van deze klachten af.

Veruit de meeste klachten kunnen direct verholpen worden tijdens een pedicurebehandeling. 

Al zijn er ook klachten die meerdere behandelingen nodig hebben. Dat wordt besproken tijdens een behandeling of via een voetencheck.

Een vast onderdeel van de behandelingen bij mij is het advies. Om structureel van je klachten af te komen is vaak ook schoenadvies en/of verzorgingsadvies nodig.

Dus klik hier op de oranje button, boek een afspraak, en jij loopt snel weer zonder pijn en met mooie voeten in die mooie schoenen!


reviews

Locatie

Ook als je minder mobiel bent kun je terecht bij Voetenpraktijk Zundert. De praktijk bevindt zich op een goed te bereiken locatie in het centrum van Zundert. De praktijk is op de begane grond. Er is een grote parkeerplaats voor de deur waar u gratis kunt parkeren.