pedicure behandeling

Een standaard pedicure behandeling bestaat uit het knippen, schoonmaken en polijsten van de nagels. Waar nodig worden eelt, likdoorns, ingroeiende nagels en schimmelnagels behandeld. Door de uitgebreide specialisaties van de Voetenpraktijk worden je voeten met een extra dimensie behandeld. Na de behandeling worden je voeten heerlijk gemasseerd met een crème.

Bij iedere behandeling worden de voeten geïnspecteerd en krijgt u passend advies. Eventueel langdurige behandelingen worden bijgehouden en bij elke behandeling vind een evaluatie plaats. Op deze manier kan de voortgang goed in de gaten gehouden worden. Zo nodig wordt de behandeling aangepast.

Als uitbreiding hierop bied ik nog een aantal massages aan. Deze behandelingen zijn zeer verzorgend voor de huid en werken ontspannend voor het hele lichaam. Echte verwenmomentjes! En voor een leuk nagelkleurtje kun je ook bij de Voetenpraktijk terecht.

Voor specifieke klachten zijn er aanvullende behandelingen, bijvoorbeeld voor;

Tijdens een pedicurebehandeling of een voetencheck kan ik hier meer over uitleggen.

Medisch pedicure

De medisch pedicure is breed opgeleid en kent meer behandelingsmogelijkheden van complexere voet- en nagelproblematiek dan de basis pedicure. Zij kan alle zogeheten risicovoeten behandelen. Hieronder verstaan we o.a. problemen die ontstaan zijn ten gevolge van reuma, diabetes, spasticiteit, kanker, ouderdom en verwaarlozing. Daarbij heeft de medisch pedicure uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van orthesiologie, nagelregulatie en -reparatie en anti-druk technieken.

De medisch pedicure werkt volgens vastgestelde richtlijnen en weet wanneer de cliënt moet worden doorgestuurd naar de (behandeld) arts. De medisch pedicure werkt op doelmatige wijze samen met andere zorgaanbieders, zoals een huisarts, diabetesverpleegkundige of bijvoorbeeld een podotherapeut of register podoloog.

Als medisch pedicure ben ik ingeschreven in het Kwaliteits-Register voor de Pedicure en bij Provoet. Een geregistreerde pedicure beschikt over de benodigde diploma's én is verplicht zich bij te scholen. Meer informatie vind u op de website van het KRP van ProCert. 

Voetenpraktijk Zundert heeft een contract met Het Huisartsenteam, Podotherapie Wervenschot en Podotherapie Hermanns. Dat betekend dat je bij Voetenpraktijk Zundert terecht kan, als je diabetes hebt en vergoeding toegekend is. Deze vergoeding komt uit de basisverzekering.

tarief

Het tarief voor een medisch pedicurebehandeling is ook 32,50

Tenzij u via huisarts of podotherapeut komt en in aanmerking komt voor vergoeding, dan betaald u slechts 9,95

vergoeding mogelijk

Controleer hier of vergoeding mogelijk is.

gratis Voetencheck

Door een gratis voetencheck kunt u kennis maken met het werk van een pedicure en een goede voetverzorging. Weet je niet goed of je met je klachten of vragen bij mij terecht kan? Boek dan deze gratis voetencheck en dan vertel ik je wat ik voor je kan doen.

Tijdens de voetencheck:

  • wordt de conditie van je voeten onderzocht
  • worden je vragen beantwoord
  • krijg je advies over de verzorging van je voeten
  • stellen we zo nodig een te volgen traject samen
Anjo Braspenning, pedicure, aan het werk bij Voetenpraktijk Zundert

Openingstijden

Maandag      09:00 - 17:00u

Dinsdag        13:00 - 22:00u

Woensdag    09:00 - 12:30u

Donderdag   09:00 - 17:00u

Vrijdag           gesloten

Zaterdag       09:00 - 12:30u

Altijd op afspraak.

Contactgegevens

Anjo Braspenning

Beukenlaan 47

4881 KA Zundert

Tel 06 454 287 20

KvK: 61326119

Provoet lidnummer: 314526

KRP: 14411

Branchevereniging Provoet, Procert, KRP, Sportpedicure
Facebook & Voetenpraktijk Zundert pedicure behandeling
Volg mij
Instagram & Voetenpraktijk Zundert voeten pedicure behandelingen
Volg mij