6 Redenen om naar de pedicure te gaan, zelfs in de winter!

Wintervoeten voeten pedicure behandeling Voetenpraktijk Zundert

Als het buiten kouder wordt zijn er een hoop vrouwen die een zucht van verlichting slaken. Natuurlijk missen we de zonnige vakantiedagen, maar er zitten ook positieve kanten aan de winter; we hoeven onze benen niet zo vaak te scheren en onze voeten niet meer te verzorgen, want er is niemand die ze ziet de komende maanden. De pedicure kan met winterslaap.

 

Toch is dit niet helemaal waar: de pedicure doet meer dan alleen je nagels mooi maken.  Ze verzorgen je arme, vermoeide voeten die in deze koude dagen wreed worden weggestopt in knellende schoenen.

Hier zijn zes redenen om je voeten door een pedicure te laten behandelen, ook in de winter;

  1. Laat je bloed stromen. We kunnen allemaal een circulatieboost gebruiken als de temperaturen onder nul gaan en onze ledematen kouder worden. Hoe zou je een heerlijk warm voetbad vinden, of een heerlijke massage? Zij staan garant voor warme voeten.
  2. Het kan je genezen. Misschien niet letterlijk maar als je een voetreflexmassage bij je pedicure kan laten doen zou ik het zeker niet nalaten. Bij deze massage worden gebieden op de voeten behandeld die helpen bij stressgerelateerde klachten. Je slaapt beter, en zit lekkerder in je vel.
  3. Je sokken en/of panty's blijven heel! Elke vrouw die (lang) niet bij de pedicure is geweest kent het wel, je trekt een paar kousen aan over je gespleten, losse nagel en; een ladder.... Regelmatig naar de pedicure gaan voorkomt dit soort taferelen.
  4. Jij bent het aller belangrijkst! Zelfs als je man, je baby en jijzelf de enige mensen zijn die jouw voeten gaan zien de komende drie maanden, zal minimaal een van deze geweldige personen zich een stuk beter voelen als ze naar beneden kijkt en een paar mooie, vrolijke, aan de zomer herinnerende voeten ziet. Een pedicure-behandeling geeft je een boost. Daarnaast is het ontzettend sexy om enkel en alleen voor jouw plezier je lichaam extra te verzorgen.
  5. Voetjevrijen! Je moet er toch niet aan denken dat je s'nachts je bed in glipt, en dat je jouw of je partners huid opentrekt met je super-scherpe eeltranden. Tijdens een goede voetbehandeling zal het eelt verwijderd worden en blijft er een heerlijk gladde, zachte huid over. 
  6. Ondervang problemen in een vroeg stadium. Als je elke 6 tot 8 weken naar een pedicure gaat, ook in de winter, zal de pedicure in staat zijn om potentiële problemen aan je voeten in een vroeg stadium te zien. Inclusief schimmel infecties, eczeem, ingroeiende nagels enzovoorts. Zij kan deze problemen oplossen of je doorsturen naar het specialisme dat dat kan.

Reactie schrijven

Commentaren: 0