over mij, anjo

even voorstellen

Ik ben Anjo Braspenning en ik woon in Zundert met mijn vriend en 2 zoons.

Anjo Braspenning, uw pedicure  aan de voeten bij medisch pedicure Voetenpraktijk Zundert

Ik heb al veel verschillend werk gedaan, maar het pedicure-vak is veruit het leukste wat ik tot nog toe gedaan heb. Het is namelijk bere-interessant wat er allemaal met een voet (mis) kan. En nog interessanter is het vinden en uitvoeren van oplossingen. Ik houd van het knutselwerk wat erbij komt kijken. Daarnaast vind ik het ook ontzettend leuk om iedere keer weer een ander persoon te mogen behandelen en om mijn vaste klanten beter te leren kennen. Ik houd van een persoonlijke benadering.

 

Ik ben gediplomeerd medisch pedicure sport; een gepassioneerd en gespecialiseerd voetverzorger.

Ik zie vaak dat mensen naar een pedicure gaan die de voeten netjes verzorgd en de pijntjes van dat moment netjes behandeld. Prima toch? Ja, maar ik wil een stapje verder, ik wil dat die pijntjes van dat moment ook niet meer terugkomen. Ik wil mijn klanten een structurele oplossing bieden die ervoor zorgt dat hun voetprobleem definitief weg blijft. Bij de een zal dat na een bepaald traject kunnen, bij de ander zal regelmatig onderhoud nodig zijn om te voorkomen dat het probleem weer de kop opsteekt.

Mijn streven is om iedereen met een tevreden gevoel naar huis te laten gaan. Bij de een zal dat met mooi gelakte nagels zijn en bij de ander wellicht met een blijvende oplossing voor die steeds maar terugkerende likdoorn. Met name ingroeiende- en andere probleemnagels en de huid hebben mijn interesse. Ik ga voor perfectie, kwaliteit en service.  

Om dit te waarborgen volg ik opleidingen, cursussen, lezingen en workshops. Ik houd alle nieuwe technieken in de gaten. Hierdoor heb ik mij weten te specialiseren in de zieke voet, de huid, de nagels en sportieve voeten. 

Contactgegevens

Anjo Braspenning

Beukenlaan 47

4881 KA Zundert

Bel 06 454 287 20

KvK: 61326119

Provoet lidnummer: 314526

KRP: 14411

Openingstijden

Maandag      09:00 - 17:00u

Dinsdag        18:30 - 22:00u

Woensdag    09:00 - 12:00u

Donderdag   09:00 - 15:00u

Zaterdag       08:00 - 12:30u

Branchevereniging Provoet, Procert, KRP, Sportpedicure
Facebook & Voetenpraktijk Zundert pedicure behandeling
Volg mij
Instagram & Voetenpraktijk Zundert voeten pedicure behandelingen
Volg mij