massage

Onze voeten zijn harde werkers. Ze lopen gemiddeld meer dan 4 keer de wereld rond in je leven. Ze dragen die leuke, maar soms zo pijnlijke schoenen. Zorgen dat je de hele dag kunt shoppen. En ze zorgen dat je de eindstreep haalt bij een marathon of de Wandelvierdaagse. Toch zijn ze vaak het ondergeschoven kindje als het gaat om verzorging en ontspanning. Trakteer daarom je voeten vaker op voet-verwenmomentjes!

Wist je dat een voetmassage ontzettend lekker, ontspannend en gezond is? De exclusieve aandacht zorgt dat je helemaal tot jezelf komt en je lichaam zich ontspant. De aanmaak van stofjes als endorfine en oxytocine verminderen stress en verhogen het geluksgevoel. Uw spieren voelen na een massage heerlijk soepel en ontspannen door de gestimuleerde doorbloeding. Na een massage is drinken erg belangrijk, voor het afvoeren van de afvalstoffen.

Ontspannende massage

Bij deze behandeling krijgen je voeten extra aandacht. Zij dragen jou de hele dag, dus enige ontspanning op z’n tijd is goed besteed. Na de pedicurebehandeling krijgt u een ontspannende voet- en onderbeenmassage.

Na deze ontspannende behandeling sta je letterlijk en figuurlijk weer met beide voeten op de grond.

Voetreflexmassage

Ontspannende voetmassage bij Voetenpraktijk Zundert aan de voeten bij medisch pedicure

Deze massage gaat uit van het principe dat de reflexpunten op de voeten corresponderen met onze organen, klieren en overige structuren in ons lichaam. Er stroomt een constante energie door onze energiebanen die samenkomen als reflexpunt in onze handen en voeten.

 

Wanneer er blokkades ontstaan als gevolg van spanning ontstaat er een ziektebeeld. door het behandelen van de corresponderende reflexpunten worden blokkades afgebroken en wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam weer aangesproken.

Ontspanning

Voetreflextherapie kan ook preventief toegepast worden, tegenover een druk en stressvol bestaan moet men ook nog wat ontspanning kunnen vinden. Voor diegenen die moeilijk kunnen ontspannen, is voetreflexmassage een prima manier om tot rust te komen. De weldaad van de warming up massage en de aanraking van die plekken op de voet die een ontspanning teweeg kunnen brengen, zal eenieder tot rust brengen.

Klachten die behandelt kunnen worden

voetreflexmassage bij Voetenpraktijk Zundert aan de voeten bij medisch pedicure
 • Hoofdpijnklachten
 • Allergieën
 • Darmklachten
 • Stress gerelateerde klachten
 • Rug-, nek-, en schouderklachten
 • Menstruatieklachten
 • Spier- en gewrichtspijn
 • Verkoudheid
 • Slapeloosheid

Een goede behandeling van de klachten vraagt vaak om meerdere behandelingen. Maar u kunt het ook heel goed als pure ontspanning nemen bij de pedicure behandeling.