massage

Onze voeten zijn harde werkers. Ze lopen gemiddeld meer dan 4 keer de wereld rond in je leven. Ze dragen die leuke, maar soms zo pijnlijke schoenen. Zorgen dat je de hele dag kunt shoppen. En ze zorgen dat je de eindstreep haalt bij een marathon of de Wandelvierdaagse. Toch zijn ze vaak het ondergeschoven kindje als het gaat om verzorging en ontspanning. Trakteer daarom je voeten vaker op voet-verwenmomentjes!

Wist je dat een voetmassage ontzettend lekker, ontspannend en gezond is? De exclusieve aandacht zorgt dat je helemaal tot jezelf komt en je lichaam zich ontspant. De aanmaak van stofjes als endorfine en oxytocine verminderen stress en verhogen het geluksgevoel. Uw spieren voelen na een massage heerlijk soepel en ontspannen door de gestimuleerde doorbloeding. Na een massage is drinken erg belangrijk, voor het afvoeren van de afvalstoffen.

relax pedicure

Bij deze behandeling krijgen je voeten extra aandacht. Zij dragen jou de hele dag, dus enige ontspanning op z’n tijd is goed besteed. Na de pedicurebehandeling krijgt u een ontspannende voet- en onderbeenmassage.

Na deze ontspannende behandeling sta je letterlijk en figuurlijk weer met beide voeten op de grond.

Maak hier uw afspraak bij Voetenpraktijk Zundert

Voetreflexmassage

Ontspannende voetmassage bij Voetenpraktijk Zundert aan de voeten bij medisch pedicure

Deze massage gaat uit van het principe dat de reflexpunten op de voeten corresponderen met onze organen, klieren en overige structuren in ons lichaam. Er stroomt een constante energie door onze energiebanen die samenkomen als reflexpunt in onze handen en voeten.

 

Wanneer er blokkades ontstaan als gevolg van spanning ontstaat er een ziektebeeld. door het behandelen van de corresponderende reflexpunten worden blokkades afgebroken en wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam weer aangesproken.

Maak hier uw afspraak bij Voetenpraktijk Zundert

Ontspanning

Voetreflextherapie kan ook preventief toegepast worden, tegenover een druk en stressvol bestaan moet men ook nog wat ontspanning kunnen vinden. Voor diegenen die moeilijk kunnen ontspannen, is voetreflexmassage een prima manier om tot rust te komen. De weldaad van de warming up massage en de aanraking van die plekken op de voet die een ontspanning teweeg kunnen brengen, zal eenieder tot rust brengen.

Klachten die behandelt kunnen worden

voetreflexmassage bij Voetenpraktijk Zundert aan de voeten bij medisch pedicure
 • Hoofdpijnklachten
 • Allergieën
 • Darmklachten
 • Stress gerelateerde klachten
 • Rug-, nek-, en schouderklachten
 • Menstruatieklachten
 • Spier- en gewrichtspijn
 • Verkoudheid
 • Slapeloosheid

Een goede behandeling van de klachten vraagt vaak om meerdere behandelingen. Maar u kunt het ook heel goed als pure ontspanning nemen bij de pedicure behandeling.

Een voetreflextherapeut is altijd een aanvulling op de behandeling van een reguliere arts/therapeut. Ik raad u dan ook altijd aan contact te houden met de reguliere behandelaar, zeker in het geval van medicijn-inname.

Contactgegevens

Anjo Braspenning

Beukenlaan 47

4881 KA Zundert

Bel 06 454 287 20

KvK: 61326119

Provoet lidnummer: 314526

KRP: 14411

Openingstijden

Maandag      09:00 - 17:00u

Dinsdag        18:30 - 22:00u

Woensdag    09:00 - 12:00u

Donderdag   09:00 - 15:00u

Zaterdag       08:00 - 12:30u

Branchevereniging Provoet, Procert, KRP, Sportpedicure
Facebook & Voetenpraktijk Zundert pedicure behandeling
Volg mij
Instagram & Voetenpraktijk Zundert voeten pedicure behandelingen
Volg mij